Tømrerarbejde

Træ & Fuge ApS er din udannet tømrer, som tilbyder tømrerarbejde til private. Vi tilbyder tilmed en række tømreropgaver for håndværkere, der har behov for ekstra hænder til spjældarbejde og diverse services.

Totalløsninger inden for døre og vinduer

Hos Træ & Fuge ApS har du mulighed for at få en totalløsning med dine døre og vinduer. Det betyder, at vi kan stå for professionel udskiftning samt montering med en afsluttende fuge.

Vi har stor ekspertise i skræddersyet løsninger, som altid er med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov. Har du behov for rådgivning til valg af dør og vindue, kan du trygt henvende dig. 

Lofter og nye gulve

Vi har stor erfaring inden for opsætning af nye lofter i den bedste kvalitet. Vi udfører holdbare løsninger, der er tilpasset kundens krav til opgaven. Vi tilbyder naturligvis rådgivning til valg af materiale m.m..

Er det blevet tid til et nyt gulv, kan du også trygt henvende dig. Vi har en bred vifte af kompetencer inden for lægning af gulve. Derudover står vi klar til vejledning, hvis du ønsker hjælp til valg af materiale m.m.

Terrasser

Er det blevet tid til en flot ny træterrasse? Træ & Fuge ApS er din professionelle højre hånd, når du har behov for en ny flot terrasse. Vi benytter de nyeste metoder og de bedste materialer på markedet.

Når man skal have en ny træterrasse, er der mange ting, der skal tages højde for. Vi kan hjælpe dig lige fra tegning til den færdige træterrasse. Vi tager udgangspunkt i kundens ønske til design og stil.

Spjældarbejde for håndværkere

Træ & Fuge ApS er din professionelle samarbejdspartner, der kan tilbyde spjældarbejde for andre håndværkere på Sjælland. Vi er arbejdsomme, og vi kan imødekomme enhver opgave med kort varsel.

Med en bred vifte af kompetencer i branchens felt, kan vi tilbyde at udføre store som små tømreropgaver og services. Vi er meget fleksible og selvstændige. Kontakt os gerne for mere information.

Behov for en samarbejdspartner til spjældarbejde?

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker du at vide mere om os, er du velkommen til at henvende dig. Vi tilbyder fleksibelt spjældarbejde for håndværkere, der ønsker en professionel højre hånd til diverse tømreropgaver. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.