Elastisk fugning til ethvert behov

Hos Træ & Fuge ApS tilbyder vi praktisk og isolerende fugning af b.la. døre og vinduer samt fugning af gulv og bad. Vi kan også tilbyde pyntefuger, der fungerer som det afsluttende finish, der fuldener rummet.

Praktisk fugning af døre og vinduer

Fugning og tætning er to vigtige elementer i ethvert moderne byggeri. Hos Træ & Fuge ApS er du sikret et resultat i kvalitet, da vi tilbyder professionel fugning med nøjagtig udførsel. Vi har sans for detaljerne og garanterer en minimalistisk fuge, der er lavet ud fra dine ønsker. 

Fugning af døre og vinduer er en vigtig del af husets klimaskærm. Det vil sige, at fugen har til formål at virke isolerende, da de går ind og lukker gab og huller. Det danske vind og vejr er hårdt ved husmurene, så fugen er essentiel, da den er med til at holde vind og vejr udenfor.

Skal gulvet have en fugning?

Hos Træ & Fuge ApS står vi klar til at hjælpe, hvis fugerne i dit gulv trænger til at blive rettet op eller i forbindelse med helt nye fuger til et nyt gulv. Vi er meget fleksible, og der arbejdes altid med kvalitetsprodukter, der sikrer de mest holdbare resultater.

Er du i tvivl om valg af fuge, farve eller lignende, kan du trygt henvende dig til os. Vi tilbyder at komme ud til et fugetjek, hvor du kan få udarbejdet et uforpligtende tilbud på netop dine fuger. Vores høje faglighed er din garanti for kvalitet og flotte resultater. 

Sanitære fugninger i vådrum

Hos Træ & Fuge ApS har vi stor ekspertise i fugeservice på badeværelset og diverse andre vådrum. Specielt i rum, hvor der fugt og vand, er det vigtigt med isolerende fuger, der kan holde vandet væk fra sprækker og revner. Simpelthen for at undgå fugtskader.

Fugning på badeværelset er typisk i hjørnerne ved klinker og tilstødende hjørner. Der ligges en blød fuge, som tilpasser sig kanterne i rummet. Vi tilbyder naturligvis fuger i alle sanitære sammenhænge. Vi rådgiver meget gerne til valg af fuge m.m.. 

Pyntefuger for øjets syld

Pyntefuger er den sidste prik over i’et, som får rummet til at gå op i en højere enhed. Vi laver luksusfuger ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Man kan få fuger i grå, hvid og sort for at nævne få blandt mange neutrale farver. Fuger findes dog kun i nedtonede varianter.

Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, som man har, når det omhandler pyntefuger. Hos Træ & Fuge ApS tilbyder vi naturligvis rådgivning, så du er sikker på at få en fuge, der fuldender rum og stil. På den måde er du sikret et holdbart og stilrent resultat.

Har du behov for en erfaren fugemand?

Hos Træ & Fuge ApS har vi stor ekspertise i fugeservice til ethvert formål. Vi er specialister, og du kan derfor trygt henvende dig, hvis du er inde i håndværkerbranchen og har behov for en fugemand til at udføre den afsluttende fuge efter et byggeprojekt.

Træ & Fuge ApS benytter elastiske fuger, som er tidens svar på holdbare og solide fuger af kvalitet. Træ & Fuge ApS er din professionelle samarbejdspartner, som tilbyder kvalitetsløsninger ud fra den enkelte bygherres ønsker, behov og krav til opgaven. 

Få et fugetjek samt et uforpligtende tilbud på dine nye fuger

Hos Træ & Fuge ApS tilbyder vi at komme ud og tjekke standen på dine fuger, så du er sikret praktiske og flotte fuger. Få hertil et uforpligtende tilbud på dine nye fuger. Vi ser frem til at se, hvad vi kan tilbyde dig.