Lidt om fugefirmaet Træ & Fuge ApS

Træ & Fuge ApS er et fugefirma, som startede i 2013 med primært fokus på elastiske fuger og fugeservice. Firmaet tilbyder også tømrerarbejde. Med sans for finish helt ned til de mindste detaljer, spiller det hele rigtig godt sammen.

Vores arbejdsområder

Træ & Fuge ApS er en virksomhed, som blev etableret i 2013. Morten, som dagligt driver firmaet, er uddannet tømrer med stor ekspertise i detaljer. Derfor specialiserede firmaet sig i fuger.

Flair for finish

Træ & Fuge ApS er dit tømrerfirma med speciale i fuger, der er holdbare og moderne. Træ & Fuge ApS har valgt at have fokus på fuger, da nøjagtighed og præcision er vores helt store ekspertise.

Kvalitetsløsninger

Vi vægter kvalitetsløsninger, der er lavet med udgangspunkt i vores kunders ønsker, behov og krav til opgaven. Vores erfaring og høje faglighed garanterer kvalitet.

Rådgivning og vejledning

Hos Træ & Fuge ApS er vi klar over, at der er en lang rækker ting at skulle have styr på, når det omhandler nye projekter i hjemmet. Derfor tilbyder vi naturligvis rådgivning, så kunden er sikret kvalitet.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller er du nysgerrig på at vide mere om os, er du velkommen til at tage kontakt til os. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder hos Træ & Fuge ApS. 

Tømrer med sans for detaljerne

Morten Wyniger driver dagligt Træ & Fuge ApS. Morten blev uddannet tømrer tilbage i 2011. Med erfaring siden 2011 har Morten oparbejdet stor erfaring. Det er b.la. inden for tømrerløsninger ved større såvel som mindre tømrerprojekter for erhverv, privat og håndværkere.

I 2013 etablerede Morten Træ & Fuge ApS, hvor han supplerede med løsninger inden for kvalitetsfuger til erhverv og privat. Morten har sans for detaljerne og har af den grund specialiseret sig i elastiske fuger. Du er sikret fugeservice, hvor der bliver arbejdet med de bedste materialer.

-Morten Wyniger
Tømrermester Træ & Fuge ApS  

Morten Wyniger